Hartverwarmend vilten

27 november 2022

13:30

Locatie

Wijklab


Delftlaan 327

Viltavontuur voor volwassenen

Liefde is sterker dan je denkt. Tijdens dit viltavontuur kun je, je hart laten spreken en deze vormgeven met zachte, losse wol die je daarna gaat vilten. Het hart dat zo ontstaat kan een persoonlijk cadeau zijn, voor een ander of juist voor jezelf.

Vilt maken van losse wol is een magische ervaring waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Je handen bewegen over de natte, warme wol, zeep gaat schuimen en je voelt langzaam maar zeker een vaste stof onstaan. Door te kijken, maar vooral ook door te voelen kun je dit viltproces sturen. Je bent welkom, met of zonder viltervaring.

Brigit Daamen heeft als sieraadkunstenaar veel ervaring met het vormgeven en zelf maken van vilt. Het lichaam en de grens tussen binnenwereld en buitenkant zijn geliefde thema’s in haar werk. 

Sinds enkele jaren richt Brigit Daamen zich voornamelijk op het geven van viltavonturen op scholen. Ook deelt ze met veel enthousiasme haar viltkennis met jong en oud. Daarbij staat het al doende leren centraal en worden alle zintuigen geprikkeld. 

Soort Ticket Prijs Winkelmandje
27-11 Deelname 13.30 uur €2,50 Tickets zijn Uitverkocht.