Laten we dansen!

30 april 2023

14:45

Locatie

’t Kleverhuis


Maerten van Heemskerckstraat 69A

Danstheater Vos laat iedereen dansen

GEANNULEERD

Moderne dans, een zeer gevarieerde les, waarin je lekker actief bezig bent en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreekt. Het is een workshop die voor iedereen geschikt is, ongeacht ervaring of conditie. Er wordt gewerkt aan houding, ademhaling, coördinatie, balans & muzikaliteit en danstechniek. Plezier en samen ontspannen staat centraal. 

Daniëlle Noordermeer van Stichting Danstheater VOS (een professioneel moderne danstheatergezelschap), is afgestudeerd aan de ArtEZ Dansacademie als docent dans. Zij is de choreograaf van dit bijzondere project. “Dans is mensen raken, ontroeren, actie-reactie en interactie, dingen begrijpelijk en grijpbaar maken. Soms net dat stapje verder gaan en de barrieres van mensen opzoeken: kijken tot hoe ver je als choreograaf en danser kunt gaan”. Lees meer op: www.danstheatervos.nl

Vind je het leuk en wil je meer? Dan kun je vanaf 2 mei meedoen met het project ‘Laten we dansen!” van Goudmakers in Haarlem-Noord, waarin er in 7 weken wordt toegewerkt naar een eindpresentatie op de Goudmakersdagen op 1 & 2 juli.

Je kunt je alleen opgeven, maar je kan natuurlijk ook samen komen met een partner, maatje, buurman/buurvrouw, mantelzorger, kleinkind. Danservaring is niet nodig, je moet wel (redelijk) kunnen bewegen; al is een rollator of rolstoel geen belemmering. Enthousiasme en zin om te dansen is wel van belang!